Balbriggen - eller nat sant

Lite kort, e jakla dyra internet cafe har!!
Kom helskinnad hit till Dublin, mejlade med min rumskamrat igar att jag skulle traffa henne pa flygplatsen sa att vi kunde shara taxi. Dock lattare sagt an gjort. Flygplatsen var STOR! men visste ungefar nar hennes flyg skulle komma sa fick bara sta i 45 min med en skylt "Sonja from Poland" ....... hmm kande mig inte alls dum eller sa...
Iallafall vi ringde taxi numret som kara Dalmac rekomenderat till oss...skulle vi inte gjort!
Han hade ingen aning om vad nagot stalle lag! Ringde och fragade folk, fragade folk pa stan... seriost, den dar chaufforen hade varre lokalsinne an mig!!! (det sager inte lite heller) Nar vi dessutom sa att dom speciellt rekommenderat han sa sa han "oh, they shouldnt have" lugnande... inte!!

Iallafram, efter en timme istallet for 20 min var vi framme. Jatte sot familj verkligen, fyra ungar! typ 2, 5, 8 och 12 eller nat....... mysigt rumm ocksa och rumskompisen e topp, berattar mer imorrn, gotta go!!


puss hej

Hem ljuva hem - eller mellanlandning?

Känns lite så... I måndags landade vi efter tolv timmars flyging på Sturup förlåt, Malmö Airport heter det ju nu! Iallafall, var väl hemma hos kusinen i Vellinge vid halv sju. Välbehövlig vila efter att inte ha kunnat sova på två dygn p.g.a. matförgiftad.
Den välbehövliga vilan varade i två timmar tills jag skulle upp och blev skjutsad till tåget. Framme i Gbg 14.25, hann springa och korta min fina nya diesel klocka (den och mina LEVIS jeans är typ det enda äkta efter den här resan =P ) Sen till Tuve och Göteborg City Airport. Därifrån åkte jag med halva planet fullt av skräniga 17åriga fransmän (typ på resa med engelska klassen till Sverige eh?) men det va skoj, inte ofta man pratar franska på planet till Tyskland! =P

Så hemma i Idar-Oberstein med min kära pojkvän!
Började veckan med att ändra frisyren lite:
image111

Jetlagen klarade jag av på typ tre dygn, men redan på onsdagen klagade jag "What is wrong with me? I slept good and still I am tired, I miss my powers!" ehrm ja..
Iallafall, den fint städade lägenheten var inte lika fin efter jag hade öppnat min resväska.. och som vanligt så tar det fem minnuter för mig att stöka te sovrummet, och fem dagar att städa iordning =P Dessutom måste jag genast börja kolla upp så alla papper inför Dublin är som dom ska och tvätta halva garderoben igen.
Så nu är där äntligen fint och rent. Inget att göra på hela dagen annat än att gå in mina nyinköpta flygvärdinneskor

image110

samt ansiktsmaska lite här, smörja lite där och noppa lite där inför kvällens äventyr. Ta det lugnt heela dan...

...och imorn e det dags att packa igen! Så mycket för den vilan =P nä men har iallafall fått flera nätters god sömn samt kvalitetstid med älsklingen!

Stefan fattade smak för Gott och Blandat, tycker fortfarande namnet är komiskt ("gott"= gud på tyska)
Jag sitter med mitt tyska godis istället ;-)
image112     image113

Angående Thailandsresan så ligger alla mina bilder inlagda.. -eller alla är väl till att ta i, det är meningen att ni ska ha kul, inte somna när ni går igenom dem- ..på resedagboken. Lite smidigare än att plottra ner ett par sidor här med dem. Ni som inte vet sidan kan gå in på den här länken:

Thailandsbilder
Dessutom Var ju min kära kusse med, och hon har lite mera detaljerad kul info på sin hemsida:

kusinens blogg

Så nästa gång man skriver befinner jag mig nog lite mera norrut...
Avslutar med en liten bild på mig, där jag känner mig mycket liten!


image114

Saknar ni mig?

Aven ni som inte gor det, tankte jag informera om att jag samt kusinen befinner oss i underbara Thailand!!!

Det har ar typ femtionde forsket pa sjunde internetcafeet dar jag forsoker ladda upp bilder och skit.. gar dock inte sa bra!!

Sa jag planerade att lagga upp bilderna nar jag kommit hem, later trakigt JAG VET men funkar ju inte har sa... dessutom sa har jag a med prickar samt o med prickar i tyska alfabetet juh! sa blir mycket intressantare for er att lasa om det =D

menmen, till allas lattnad sa hamnade vi iallafall i Thailand tillslut, sa bra ar juu det ialafall! Och mycket kul och aventyr har det blivit! Men som sagt, vi kor hela historien nar jag kommer hem - HALL UT!!

Jävligt dåligt aprilskämt....

japp, då var det uppskjutet igen, åker imorn 12.30

kul att missa två dagar av det finaste hotellet

vädigt aggresivt humör här nu

Dåligt aprilskämt

Heej!

Nu så sitter jag i underbara Thailand, kommit in från solen med en glass i min.... nej

Nu sitter jag fortfarande hos kusinen i Malmö.

Planet som skulle gått 23.10 igår blev INSTÄLLT, typ en spricka i ett fönster eller nåt. Trevligt.

Iallafall, 20.10 ikväll e det tänkt att vi ska vara iväg, känns lite lustigt att ha planerat sin sista vecka helt efter denna resa, utnyttjat varje minut och sen sitter man och undrar vad ska man gör anu i ett dygn? Blev jättekonstigt och surt. Menmen, blev en god natts sömn och en lugn dag med promenad i svenska solen, och hämtmat snart, så överkommligt!!

Ville lägga upp massa bilder ifrån sthlm men taxin kommer om 1.5 timme så lite saker att fixa nu....

Ska dessutom dtacka för en grym onsdagskväll, redit skoj =)=)=)

okej, fortsättnign följer, har fortfarande inte kommit på om Thailand ska redovisas här eller resedagboken men det visar sig väl =)

Ciao!