Dagarna flyger

Kom precis hem från jobbet och sitter här och försöker varva ner, redigt tung dag, Flög till Treviso (Venedig) och Beauvais (Paris), fulla flyg och massa av Italienare och Franskar som givetvis inte kunde ett ord Engelska *suck* Dessutom så dade vi "supernumaries" det är nytt folk, som har sina test dagar kan man säga. När du är färdig med din Ryanairkurs så har du två testdagar där du följer med som extrakabinmedlem och får testa på allt och vänja dig. Idag hade vi två, vilket betyder att det blir väldigt trångt! Tyckte synd om dem att deras första dag var just denna, blev väldigt stressigt och kaotiskt. Jag vet hur det var när jag var ny (2 år och 9 månader sen!) hur nervös man var och allt så jag försöker verkligen vara vänlig och sakta förklara allt men det kan verkligen vara irriterande att på så korta stressiga flyg att flyga med nya. Man försöker liksom lära dem så mycket som möjligt men samtidigt ska man ju göra sitt jobb också och då är de bara i vägen mest. Men men. Imorgon blir det Ciampino (Rom) och Pisa (Florence) ännu mera Italienare och även imorn två supernumeraies... Men bara att bita ihop, för nu är det bara 4 dagar kvar till SEMESTERN! Ahhhh, äntligen, längtar så! En vecka Lanzarote med familjen, bara slappa.....

Satt på balkongen häromdan och läste detta:




Varit mycket de senaste veckorna, vet inte alls vart tiden har tagit vägen! Stefan har hunnit ha födelsedag, det har varit väldigt många fester, Födelsedagsfester, avskedsfester, massa folk som ska byta till andra baser och lämna Frankfurt Hahn. Många som kommer att saknas. fått kämpa lite för att få till en mysig hemmakväll med Stefan här och där, knepigt när man båda jobbar mycket. Dessutom har man ju hunnit få vår här =) Varit uppemot 20 grader de senaste dagarna, så himla underbart att kunna promenera i solen i jeans och t-shirt!

Kommer upp lite bilder snart också från festerna och annat =) Nu måste jag hoppa i säng :) imorgon är löning och många saker som ska bli gjorda innan jag kör till jobbet! Ska bara mumsa i mig den stora äggsmörgåsen som söta Stefan hade förberett för mig innan han gick och la sig :)

En liten bild på min vän på balkongen =)




Godnatt!