Trevlig dag!

Förstår att ni håller på att dö av längtan och inte kan förstå varför jag inte lagt upp bilderna från Teneriffa än, och den "enkla" anledningen är att det är något fel på mitt kort (det i kameran alltså) bilderna funkar ett tag och sen kan man plötsligt inte öppna dem! Underligt, men tror det är nån virus grej eller något, dock aldrig trott att det kunde hoppa på kort innan!
I alla fall, nu är det ju så att min kära pojkvän säljer kameror oich han skulle försöka hitta ett program där man kan återställa bilder, så håll ut lite till bara!

Igår så hade jag min första av två dar ledigt, sov först oförskämt länge, sen gick jag ner till glasskafeét här och träffade Nathalie, Dési och några andra tjejer. (Eftersom snön i Sverige "tyvärr" inte har kommit hit än så får vi nöja oss med att köpa glass ;-P )
Var jätte trevligt, tills en av tjejerna kollade ut genom fönstret och såg att en man gav henne en P-bot! Hon sprang ut och försökte förklara varför hon ställt sig på handikappsplatsen =P Eftersom hon lovade att flytta sig fick hon "bara" en bot på 35 euro. (normala parkeringsböter här ligger på 15-25 euro, så det är inte bara ölen som lockar i detta landet! )

Sedan splittrades vi men jag och Nathalie hade inget att göra, så vi hyrde en film -Butterfly effect 2, ganska bra även om ettan givetvis är bättre- och köpte massa chips, dip och annat onyttigt. Efter filmen så kom vi på att vi skulle göra pizza, men fick först springa ner till mataffären efter att vi insett att löken nog legat i skafferiet liiite för länge!
Tillslut blev iallafall pizzan färdig -och supergod!- och vi hittade ett program p VIVA som var perfekt äta-pizza-till program: Special, Robbie Williams VS Justin Timberlake, inte bara pizzan som var mumsig alltså  ;-P

Nathalie med mysko lök:
image312

Nu ska jag äntligen ta tag i lite städande, kommer jobba som en idiot den här veckan (bara den längsta rutten: Tampere/Finland och Gdanzk/Polen hela veckan) så skönt att inte bry sig om städning då.
Tänker på alla er när jag är i Finland, e ju lite närmare iallafall =P PUSS!

Turell 20! Sverigebesök

Två saker som man kan lite på när det gäller mig:1.  det tar sin tid men 2. till slut kommer bilderna! =D

Men först en fin bild (bara en eftersom Patricia tog bilderna med sin kamera, det där med slöhet i att skicka bilder ligger visst i släkten c(=   ) ifrån kära kusinens besök!

image293

Turells fest

   
    

Värdinnan herself

image298

 

Bowling i Växjö

När vi kom te föräldrarna var det mest relaxing och sällskapsspel som gällde, men på onsdagen blev det taco mys hos Hermansson och bowling -Mysigt och kul!
 
Stefan       ,                  Anna H              ,   Jag,                                och Liv
   
ja jag vet, jag har lite speciell stil =P


Stefan, Jag , Matilda (Camillas dotter) och Camilla (min halvsyster för er som inte vet det=)
image311

Karnival 2008

Här är lite bilder ifrån karnivalen i Kirchberg, första gången jag var med!
Är mycket större i och för sig i Cologne eller Mainz till exempel, men var lagom för en nybörjare som mig =)


Familjegänget!
Jag, Stefan, hans systrar med resp. pojkvänner, Patrik, Carina, Fabian och Sina
image286

Här är jag i mina "Öl-solglasögon" =o)
image275   image276

Stefan och Christian
image277


   

                                                                                       Vicky och hennes pojkvän (som ocksa heter Stefan)
image283 image284
                            
Erkänn sötast!   I
                             V
image285image287

Senare på kvällen begavs det till "Sägewerk" där hade dom shots med fruktsmak - i plastsprutor! skojigt men smakade sådär =P

    
Sprutorna             Jag och Vicky testar     Gel-serpentin krig     Vicky glad               Corina och jag