en jul to remember

Jag fattar inte hur bloggare klarar av att vara så flitiga, uppdaterar varje dag. T ex Patricia minkära kusin skriver innan, under och efter jobbet, och hittar Alltid något intressant och roligt att skriva om! Medans jag uppdaterar någon gång i månaden (okej, kanske var tredje månad då =P ) för när jag sätter mig här kommer jag inte på något att skriva, däremot när internet inte fungerar eller jag verkligen inte har tid, då kommer  det tusen ideér!
Iallafall, den här julen går absolut inte obemärkt förbi, händelserik är det minsta man kan säga.....

Jag jobbade på morgonen, till Lübeck (Hamburg) och tillbaks. På väg tillbaks sakaptenen att det är så dåligt väder i Hahn att vi kanske inte kan landa.... dock klarnade det upp och efter att ha cirkulerat lite kunde vi landa.
Äntligen, julen räddad -tänkte jag....

Eftersom Stefans föräldrar bor nära flygplatsen åkte jag direkt dit och sov lite. Stefan slutade jobba vid två och hämtade då mina föräldrar och körde mot Kirchberg (Stefans föräldrarsn hem). Är vägbygge så för tillfället måste man köra en annan väg.
Jag hade precis duschat och var klar när Stefan ringde och sa att de hade haft en krash, polisen var därmen att alla var oskadda, dock bilen totalkvaddad.. Vi åkte dit och var redit hemskt, framdelen av bilen totalkvaddad, den andra bilen hade genat igenom en kurva och kommit över på andra sidan....... Kan inte uttrycka hur otroligt glad jag var att alla hade haft säkerhetsbälte och inte körtmer än 30/40 på den lilla vägen....
Den andra föraren hadeblivit så arg att han slagit sönder sin egen fönsterruta... Visade sig att han hade haft vinterdäck, och körde dessutom berusad... Julen slutade hos polisen för hans del.

Bilen:


Men tillslut utvecklar sig kvällen mycket trevligare....

Jag tror de flesta vet om vad jag och mina föräldrar och Stefans föräldrar hade i beredskapför Stefan, men värt att berätta om ändå =) I ett halvår nästan fick jag hålla det hemligt...... Igår så äntligen! Och Stefan kunde inte ha behövt en sån överraskning mer än han gjorde igår!
Efter alla fina paket blivit öppnade, och Stefan gapskrattat i tio minuter över att hans enda paker var ett par beiga sockar, så hämtade vi ett stort paked. däri låg ett mindre paket, och i det ett mindre, och i det...... låg det här:


Om ni inte kan tyda det, det är en resa till Dallas, flyg+hotell+basketbiljetter till hans favoritlag i NBA!
Snacka om att han blev shockad! Han letade länge efter sin "riktiga present" eftersom han inte trodde på det, när det väl sjönk in var kvällen räddad, tror aldrig jag har sett honom lyckligare så länge jag känt han,
Dallas -Here we come! = D

A true christmas charol ;)

Ehrm...

Hehe, var lite förvånad att den fanns kvar :P Efter att ha tagit en titt på Livs vackra blogg, och givetvis också kusinens som jag följer stenhårt tänkte jag att  nu får det bli lite skärpning!
E ju bara så svårt, vill få med allt och alla och vet knappt vart man ska börja....
Men då får jag väl börja med idag ;)
Sitter nu framför datan med en hemmagjord cappuccino, efter många om och men har en riktig kaffemaskin blivit köpt, och den är värd every penny!


Iförrgår var en händelserik och lång dag! Började med att jag och Stefan spenderade hela dagen i Cologne/Köln! Gick och julshoppade och hade det jättemysigt. Synd bara att tiden aldrig räcker till, efter fem timmar hade vi bara kommit halvägs genom shoppingstråket, så blev inte tid för skridskoåkning som vi hade hoppats, men hade mysigt ändå =)

 
 



Blev knappt några klappar köpta, däremor många klädfynd, bland annat ett par jättefina vinter-nästan-vår-stövlar, crème färgade från "Sneakers" nedsatta från 99E till 29! Älska!
Kom hem sent, en snabb dusch, bytte om och for iväg till Ryanairs årliga julfest! Alltid lika kul, nästan ökänd nu för tiden, mycker god mat, gratis dricka (redbull för min del eftersom jag skulle köra) och massa personer som har flyttat eller sagt upp sig kommer tillbaks, så en stor härlig mix av kabinpersonal, piloter, check-in staff, ingenjörer och alla andra som jobbar på flygplatsen! Blev mycket catching-up och mycket dans!
Vid två tiden körde jag till Stefans föräldrar (som bor nära flygplatsen, spara 40 min) tänkte sova lite, men försök sova efter tio redbull.... somnade 3.20, vaknade av alarm 3.50, dags att gå upp och göra mig iordning, kl.5 skulle jag vara på flygplatsen som "Flygplatsstandby",  vi tre som var standbys sov oss sen igenom dagen på en soffa i personalrummet  =P

 
Blev tyvärr inte så många bilder, men snodde lite från facebook ;) Galen kväll iallafall!