Happy Friday :)

Ännu en trevlig fredag!

Lönen har kommit och det var en positiv överraskning, en tusenlapp mer än väntat! Ok låter kanske inte så mycket, men det tycker jag att det är! Dessutom kom det nya schemat. Blev först besviken eftersom det ser ut som att mitt byte nästa torsdag inte hade gått igenom, men ringde min chef och han sa att det var ett misstag, jag fick visst min lediga dag =) Vilket betyyyyyder.... att resan till Malta blir mycket enklare! Så glad!!!
Pratade med en kompis där som är DJ där om vart man kunde fira födelsedagen, och han sa att Anna (Calleja, hon som jag bodde hos ofta i Malta innan) nu jobbar på en jättemysig vinbar!

"The fortress" Wine & Dine, Xemxija Bay!



Det här collaget gjorde jag snabbt i Paint så inte så perfekt, men ändå, you get the idea!

Så nu måste jag bara prata med henne så att hon reserverar några bord. Enda dumma är att det ligger lite utanför, Xemxija ligger nära Mellieha, där jag och familjen bodde 2008. Det betyder om vi vill senare gå ut till Paceville så får man nästan köra ett avstånd som motsvarar 1/3 av öns (landets) längd, alltså 15km =) (16minuter pga usla vägar). För Malteser är allt över 5 minuter långt bort :P Men vi hittar nog en snäll nykter chaufför!
Bara en vecka kvar!!!!!

Förkylningen bröt ut redigt igår men mår fraktiskt redan bättre, hade SBY-A, (standby på flygplatsen) eller som vi kallar det: "Blåa soffan dag". Drack litervis med tee, åt kapsel som innehöll alla vitaminer och mineraler man behöver, åt apelsin och drack på kvällen het citronsaft. Idag blev det vitlök till frukost, mer tee och snart dags för broccolisoppa... Alltså stark offensiv =) Men det ända som är kvar nu är heshet så måste säga rätt lyckat ändå!

Hoppas jag är fit inför kvällen, Salsakväll i Frankfurt! Kanske blir lite mindre dansande för min del, men dit ska jag iallafall =) Har morgondagen att vila ut på med. Stefan hade litan annan åsikt om att jag skulle stanna hemma (vilket jag anar att mamma stöttar) men vi har försökt så länge att puzzla ihop våra scheman, så nu blir det banne mig av! Kommer givetvis komma bilder!

Ha det bra! :-*

Standing by........

Borde gå och lägga mig nu, inte trött men redigt ont i halsen =/ Bara för att man planerar något kul för helgen, skit också =( Aja det kanske går över tills imogon...
Hade standby på flygplatsen idag, ett av de trevligaste standby:erna på ett bra tag! Joanna var där också och vi skrattade, flummade, och pratade oss igenom dagen. Med många besök till caféer (på flygplatsen givetvis) Tur att man har lite rabatt annars är allt svindyrt (tyska mått mätt:)

Spenderat kvällen med att kolla på Lost igen, vi är snart igenom andra säsongen! Blir faktiskt mer spännande nu när jag inte har sett avsnitten innan, slutade kolla på det i Sverige ungefär efter halva andra säsongen.

Imorgon blir det standby... på flygplatsen... igen! Skulle egentligen vara ledig nu tre dar men snäll som jag är bytte jag en dag med en tjej, var henne en skyldig. Men jag tror jag överlever -om det här halsontet går över bara! Jätteirriterande eftersom jag, Joanna och Nicol hade precis planerat att ta bussen till Frankfurt på Fredag och gå till en ny salsa klubb! Måste vara frisk, ser så fram emot det!!!


Två andra saker att se fram emot, på fredag vet jag om mitt byte den 2a Sept går igenom så att jag kan åka till Malta, och i September får jag också reda på hur det går med mitt stipendie! Ansökte ju ett par veckor sedan, och även om chanserna är låga så kan jag inte hjälpa att jag hoppas........
Hatar att vänta! Vill veta allt om allt nu =)

Aja, dags att sova, kanske får någon uppenbarelse i sömnen ;)
Godnatt allihopa!


...förresten, blev igen gissad till 27år gammal idag, vad är det med folk? Förra veckan var det 28a =/ aja, det betyder väl att jag blir yngre iallafall!

Bilen, igen....

Bilen
Börjar bli riktigt trött på min bil nu, precis när jag har fixat något så dyker det upp något nytt!
Har precis bytt ut termostaten till kylaren, den var trasig så bilen blev överhettad hela tiden. Sedan idag åkte jag till Peugeot för att kolla varför det alltid låter konstigt när jag svänger till höger. (detta tog mig 5 månader att kolla upp) och det visade sig vara en sak som är trasig. Vet vad det heter på tyska men inte säker på vad det är på svenska, kanske hjullagret? det som liksom håller hjulen på plats kan man säga... aja iallafall så sa de att det skulle kosta ung. 300 euro urgh... Dessutom så är det dags för 9000 mils-inspektionen. Detta skulle kosta ung. 250 E mer. Fick dock nyss reda på att det är frivilligt? Sa inte Peugeot något om givetvis... men vore skönt om man kunde vänta två månader med det... Har nämligen annat som jag vill lägga pengar på! Förrutom att jag sparar som en galning till Australien givetvis...

Födelsedags planer
Har lite planer för min födelsedag som kommer snart! 2 veckor till kan jag njuta av att vara 22 =)
Stefan ska till Berlin över den helgen med jobbet tyvärr, och många andra vänner har lyckats med att vara borta precis den där helgen så tänkte fly Tyskland till något varmare: MALTA!
Här var det en dag med sol och 28 grader i förrgår där vi låg vid polen, men förrutom det har det varit grått och regnat och runt 16 grader de senaste två veckorna -behöver verkligen lite sol! Och skulle vara så himla kul att träffa mina vänner där igen eftersom nästa år kommer bli första gången på 9 år som jag inte åker till Malta!

Dessutom har en kollega till mig, Romina flyttat dit ung. för ett halvår sen när de öppnade bas där, samt Samanda, min första riktiga vän i Ryanair när jag började för tre år sedan! Remember?



Saknar!

Men först ska jag försöka fixa ihop ekonomin lite... men jag har en liten aning om att en viss pojkvän planerar att ge mig flygbiljetten i födelsedags present ;)
Fingers crossed!

Nu ska jag göra mig iordning för jobbet, verkligen inte på humör att göra Berlin(schönefeld)-Rom (Ciampino) nu, kort tråkig dag, och dessutom köra till jobbet i det här ösregnet.. Men men, ska tänka positivt! Blir säkert en jättebra dag! Sett att jag ska flyga med Marta, Natalia och Alessandra (Paradiso -älskar det eftrenamnet!) - Blir en redig Girl Crew =)

Vi ses!

pause

haft problem med internet sa kan inte komma in pa min blogg ofta, hoppas detta löst sig tills jag kommer tillbaks fran Sverige! 11-13 blir det besök där, längtar!!

Trött...

Okej ett är säkert, jag gillar INTE tidigt skift på jobbet =(
Dock jobbat väldigt lite den här veckan, en dag jobb, tre standbys och så idag. Idag ska jag bara till Santiago (de compostella) och tillbaks, kommer nog landa runt 12. Alltså samma tid som jag gått upp senaste dagarna när jag haft standby hmm...
Idag är verkligen extra segt, jag och Stefan har lånat den första "Lost" säsongen av hans syster Carinas pojkvän Patrik, så det blev Lost-marathon igår! Måste säga att den var inte lika bra som jag komme ihåg, fast det kanske bara är det att Lejla saknas vid min sida, min trogna Lost-companion och Ian Somerhalder (Boone) fan! =D Kommer ihåg när han dog (i serien) och du vägrade se serien igen söta Lejla :)
Nej nu ska jag dricka upp kaffet och göra mig iordning *gäsp*, har egentligen massa bilder som borde upp men hoppas jag har tid med det i eftermiddag eller imorgon.
Ha en trevlig dag och...
GOD MORGON!