All fokus på...mig!

Efter en underbar helg med familj, god mat, Sverige väder, vänner, fest, fik och prat så är jag tillbaka i (varma!) Tyskland! verkligen kanon helg, så kul att träffa alla! Skulle ju egentligen kommit på fredagen, men eftersom en tjej kunde byta med mig på torsdan lyckades jag komma med flyget efter jobbet på onsdagen! Iofs stressigt, och dödstrött efter att gått upp kl. 4 och knappt sovit nåt, men värt några extra dagar! Först slappdagar med familjen, prommenader i snön och god mat,
(och inte lite snö!)

Sedan Pauze med Nellan på fredags kvällen med några öl, hittade en öl som hätte Småland (som kanske var lite för god) var hur trevligt som helst, massa catching up och gamla minnen :)

På lörda morgonen kämpade vi oss ut från Hisshult, till Lammhult, till Växjö där vi hämtade Anna Hermansson och tillslut kom vi till Alvesta och hoppade på tåget som var i tid! Vi hade verkligen ställt in oss på försening och var superglada att det gick i tid, sen tillslut var vi väl en och en halv timme sena i Sthlm, men ändå över förväntningarna! Käkade och börja förfesta hos Turell, men gruppen var inte hel förren Lejla, Liv och Frida kom tillslut, kl 3 på natten efter en 13 timmars tågresa!! Snacka om otur! Verkligen synd att man inte han spendera så mycket tid tillsammans. Men tog upp lite prattid dagen efter då vi satt och fikade. Mysigt!
Jag var så svensk som möjligt och åt Bakad potatis med Skagenröra! Jättegott!!

Sen vände turen på Måndags morgonen, hade som tur var gått upp extra tidigt och kl.6 gick jag ut från Turells lägenhet (flygbussen skulle gå från sthlms central 07.30) och möter en kvinna som kommer ifrån tunnelbane stationen och säger "All tunnelbane och Pendel trafik är inställt, det kommer ersättningsbussar men ingen vet när" Snacka om chock! Med darrande händer (klädd efter tysklandsvinter, inte berädd på 25 minus grader!!) började jag ringa taxis, efter fem olika nummer där alla var uppbokade och ingen hade tid förren efter kl 9 gav jag upp, gick ner till stationen.
Hade tur och träffade en kille som sa att det kommer snart en ordinarie buss som åker till Hornstull, därifrån funkar tunnelbanetågen sa han. Efter en kvarts väntan kom bussen (kaaaaallt!) i Hornstull gick jag av och väntade på tunnelbanetåget som ingen hade en aning om när det skulle gå, 07.15 kom det, jag var framme vid Centralen 07.20 och började springa igenom centralen för att ta mig till bussarna (tack gode gud att jag bara hade ett handbagage!!) kom dit 2 minuter innan bussen skulle gå, lycka! sedan flöt allt på, bussen gick, flyget var i tid och tillslut var jag i Frankfurt Hahn! Där var det 7 plus! så himla härligt! När jag kom hem så var det sova som gällde, vaknade för att ta ett varmt bad och ringa Stefan (han är ju i Dallas nu) och sen sova igen!

Igår blev det jobb igen, skulle till Teneriffa, bara att Air trafic control i Frankrike strejkar ju så vi fick vänta två timmar i Flygplanet (med inte lite förbannade passagerare) innan vi kunde lyfta. fem timmars flyg, först var alla motiverade att jobba men när man kom dit var vi rätt trötta, och inte så sugna på att åka tillbaks 5 timmar igen! Blev en 13 timmars arbetsdag plus att jag kör ju en timme... även om jag sov länge idag så är jag grymt trött........
Dock måste ha lite medlidande med Las Palmas besättningen samt de som flög till Lanzarote, landade båda runt 3 på natten!

Men på tal om rubriken, även om det är kul att vara ute och fara, och självklart saknar jag Stefan, är så tomt här, så är det faktiskt skönt att ha tid för mig själv! Tror jag behövde det, äta när jag vill och vad jag vill, lägga mig när jag vill, inte behöva vara tyst när man kommer hem =P Nu är det dags att ta lite "me-time"!
Och på tal om det, nu ska det städas, hur kan lilla jag ställa till med så mycket stökigt och disk på två dar??!
aja, är ju bara jag som ser det ;)

Skönt att jag har tid idag att fixa lite, börjar inte jobba förren kl. 7! Ciampino (Rom) och tillbaks, lätt dag! Hoppas bara att inhen mer strejkar, italienarna har ju en förkärlek för det ibland... aja... Dags att få något gjort! blev väldigt långt inlägg det här, men skriver man inte så ofta så får det väl bli det =P
Ta hand om er!

Fastnacht och Valentines day

Så äntligen lite saker som lyser upp vintermörkret, det är ju så trist efter jul och nyår att man kämpar på i mörkret och ända saken man ser fram emot är en sommar som känns väldigt långt borta! Speciellt den här otroligt snöiga vintern! Här är lite bilder tagna från och till jobbet:



Mest är det ju mörkt när man kör... Annars ser det ut såhär:
 

Sen kommer man till jobbet, häromdagen flög vi till Ciampino (Rom), lite skillnad från Hahn...

Frankfurt Hahn flygplats på morgonen.... (Bild lånad från Lars som jobbar i tornet)


Ciampino några timmar senare: (16 grader+)


Så här ser förresten min söta bil ut när de väntar på mig efter jobbet :)



Men som sagt det finns ju saker som lyser upp februari, i Lördags var det Fastnacht, är ju Karnivaltider nu (tror tåget ska börja snart nere i centrum, kanske går dit sen för att ta lite bilder) och Fastnacht party är typ Maskerad party :) Så som karnivaltåg fast innomhus och mycket varmare! Varje år har dom det här i Kirchweiler som ligget ung. 10km härifrån. Var lika kul som vanligt, en trevlig förfest hos Dési, och ett glatt gäng som dansade omkring till mixen av rock och karival musik :)



Sen var det givetvis Alla hjärtans dag igår, när jag gick upp igår väntade rosor, choklad och ett jättegulligt brev =D Ikväll blir det inbjudan till Grekisk resturang´-längtar så!
Skönt att spendera lite tid med Stefan nu eftersom vi båda har jobbat mycket nu senast (vilket även visade sig på kontot igår! wiee) och jag åker ju till Sverige på Onsdag och han till Dallas på lördag, så kommer inte att ses på en och en halv vecka =(
Men kommer att bli spännande för oss båda!

Sedan väntar jag nu med spänning på om min ledighet kommer att accepteras i April, Lanzarote med familjen planerat! Snacka om att man kan behöva lite sol och värme!



kör/cykla/gå försiktigt! Puss!