Planerar...

Blir en väldigt konstig men mycket trevlig månad den här månaden! Redan börjat väldigt bra med att jag klarade min (ryanairs) repetitions kurs, och dessutom väldigt trevliga dagar i Sverige nu sist!
4 dagar var jag och Nathalie i Sverige och vi gjorde verkligen det bästa av turen :) Började i Göteborg där vi träffade Lejla och Liv och hade en jättemysig kväll på Restaurangen Sense, det var lite back to reality med priserna när man kommer ifrån Tyskland men jättetrevlig kväll iallafall!
Vaknade tidigt dan efter för att ta tåget ner till Växjö, där dock var lite (ok helt) dött eftersom det var Kristihimmelsfärd men var mysigt att gå omkring och visa Nathalie runt lite. Träffade Nellan med på en fika, kul att man lyckas passa på!

Hem till Hisshult där jättegod mat väntade och en efterlängtad prommenad runt byn, luften hemma är verkligen helt annorlunda, känner sig helad när jag har varit några dagar där!

Dan efter bar det av till Malmö där efter lite shopping och en mysig lunch Nathalie gav sig av på egen hand för att träffa sin date, och jag flängde runt och fick massa ärenden gjorda, t ex äntligen ansökt om nytt pass, mitt går ju ut i Juni och utan pass har jag inget jobb!

Sedan hoppade jag på tåget till Lund där jag träffade käraste Frida för en fika, kul med catching upp även om bara för en timme! Sedan hämtade snälla Particia mig (börjar bli redigt less på tåg) och vi åkte hem till henne och pågen! Redig myskväll med "Så ska det låta" och massa tjejsnack, tyckte lite synd om André bara (Patricias kille) när jag och Patricia kommer igång kan vi sitta i timmrar och tjattra, men han flydde fältet senare på kvällen!

Nu så sitter jag och funderar vad jag ska göra på min kommande ledighet, skulle ha åkt till Sverige med Stefan men hans chef ändrade ledigheten i sista sekunden =( Så börjar bygga upp en ny plan.
Helgen tänkte jag spendera här med Stefan och vänner, sedan några dagar i Sverige igen för att hämta upp passet och sedan skulle jag vilja spendera några dagar (27-30) någonstans varmt! tänkte utnyttja en billig biljett och åka någonstans med Ryanair, men vart??? Här är vad jag kan välja mellan:



VAD TYCKER NI?

Vi får väl se! Skulle vara kul om man kunde ragga med en resekompis med verkar som att alla jobbar den helgen... Isåfall blir det till att åka nånstans där man känner folk eller helt enkelt åka själv. Well well.

Nu ska jag vara lite nyttig och rädda köket från disken! Ta hand om er!

Inte igen!

Hmm den här dagen började inte så bra...
Angående mina "extra pengar" så var det bara ett misstag, jag hade inte fått in mer pengar, bara banken som reagerade lite för slött med att registrera mina uttag så nu ligger jag på minus där.

Har fått en redig förkylning och var väldigt trött när jag skulle gå upp extra tidigt imorse för att hämta bilen från verkstaden. Fick veta att inte så mycket var fixat som lovat och att detta kommer bli en dyr affär...

Sedan när jag sovit en timme till idag och klockan ringde för att jag skulle göra mig iordning för jobbet gick jag upp, kände mig lite piggare och var glad att ha skippat den där födelsedagsfesten som jag så jättegärna ville gå på igår, för nu var jag frisk nog för att jobba iallafall. 5 min senare, ringer mobilen... "Istället för att flyga till Lanzarote är du hemstandby, flyget är inställt pga askan" Ahrg! Sur blir man =/
Aja får hålla tummarna att vinden inte vänder nästa vecka då jag och Nathalie ska till Sverige, hoppas hoppas...

aftonbladet.se hade de en undersökning, man kan nämligen köpa aska nu ifrån vulkanen, man fick rösta:
Skulle du vilja köpa en liten burk vulkan aska?
20% - Ja kul minne!
80% - Nej vill bara glömma! 

verkar som att jag inte är den enda som tröttnat på askan....

Men för att lätta upp stämningen lite, här är en strip från den danska serien WulffmorgentHaler
ibland är det rätt grova och provocerande skämt men ibland så klockrent!



Oväntat =)

Såg precis att av någon okänd anledning har det kommit in 220E extra i lön! Vulkan pengar kanske? Ingen aning, men så glad blir man när man ser något sånt! speciellt eftersom det kommer kosta en del med bilen nu efter inspektionen och så behöver man ju fickpengar till Sverige 12-15 Maj! =D

Så här glad blev jag!


Otroligt uttråkad

Känns som att jag suttit framför datorn hela dagen idag, facebook, aftonbladet, youtube, msn chatt mm.... är så extremt uttråkad!

Sov länge eftresom jag var dödstrött igår, var i London på träning, vart tredje år måste vi repetera vår brand-träning. Kändes som lite slöseri med tid, gick upp halv fyra för att komma med 6.35 flyget, sedan fick vi vänta en timme innan de andra kursdeltagarna kom (Tyskland en timme före England) Det visade sig att vår grupp var extremt liten så eftre en knapp halvtimme var vi färdiga! (Praktiskt prov)
Så tillbaks till flygplatsen för att vänta fem timmar innan vi check-in öppnade, och sen yttligare två timmar innan flyget gick tillbaks! Ska väl nämnas att det inte var i centrala London, utan i Stansted vi hade träningen, annars hade man haft mer att göra! Men gick väldigt bra att spendera pengar på flygplatsen där med (tyvärr :) är Ryanairs största flygplats.

Lite bilder från mobilen:

   

Senare på kvällen gick jag och Stefan och hans kollega Carsten på bio, kollade på Clash of the Titans i 3D, var nog lite överreklamerad, okej aktion men inget man behöver se i 3D, då är nog filmer som Avatar och Alice i underlandet bättre för det. Det positiva var att Stefan nog lade ner sina planer på att skaffa 3D TV, känns verkligen så onödigt, vi har redan en fungerande TV, HD, och kollar på Blueray filmer, måste man nu ha 3D? tycker det finns många andra saker som man kan lägga pengarna på men det är ju hans pengar så kan inte säga något... Är man ihop med någon som jobbar med att sälja TV's etc får man väl stå ut med att TVn byts ut titt som tätt =P

Ska egentligen plugga nu för de teoretiska proven som jag ska ha på mina repetitionsprov imorgon och tisdag, CRMS som det heter. Varje år repeterar vi det som vi lärde oss när vi började Ryanair kursen, två dagar repetition och en massa prov där man måste ha 90% rätt för att fortfarande ha kvar sin flyglicens. Är iofs kul att göra något annat än att jobba, och vi får ju betalt, men så himla tråkigt att repetera samma saker hela tiden! Okej det kommer massor av nya regler hela tiden, men det mesta är sådant som man redan vet.

Aja, är inte på världens bästa humör idag, tänkte ta en prommenad nu för att lätta upp humöret, men regnet bara öser ner.. blir nog till att sätta på en film och slöa framför TV'n istället, tar igen motionen imorgon ;)

Regniga kramar!