Morgonstund har grus i ögonen....

Så står det på en tavla som vi har hemma, mycket passande tycker jag!
Tidigt skift igen och jag ska jobba 5/5 dagar, fyra flyg per dag längsta dagarna =/ Trött bara jag tänker på det!
Idag är egentligen "sovmorgon" behövde bara gå upp kl. 4.20......
Druckit upp kaffet nu och ska göra mig iordning snart för Berlin (Schönefeld) och Palma de Mallorca, egentligen trevlig dag och kommer vara en kul besättnign också, dock verkar det på senaste att jag bara flyger med killar! Aja, kan vara trevligt ibland med, blir mer gjort och mindre prat ;-)
Härom dagen såg jag en besättning med båda piloterna kvinnor och kabinmedlemmarna killar -the world is changing!

När jag är tillräckligt vaken ska jag slänga upp några bilder från Malta här. (dock de flesta finns redan att se på facebook)
NU måste jag gå, ha en riktigt

GOD MORGON!

8a grader i Augusti

Ja igår var ju fortfarande Augusti, och då flög vi till först Schönefeld (Berlin) och till Dublin, på morgonen innan vi går ut till flygplanet har vi alltid ett 15 minuters "briefing", alltså en samanfattning om hur dagen ska se ut med besättning och piloterna. Där går vi bland annat igenom vädret. Så här lät det: "Ja Hahn är ju just nu ungefär 8a grader, Berlin 9e och Dublin 2...." Verkligen inte motiverande! Iallafall hade temperaturen gått upp till 17 grader när vi avslutade dagen, och till och med några solstrålar kom igenom molnen, otroligt! Nej men nu måste det verkligen vara slut med det här skitvädret, veckor med 12-15 grader och mulet och regn...... Så därför är jag otroligt glad att förbringa nästa fyra dagarna i 33 gradiga Malta! =) Bara önskar att helgen kunde sträcka sig lite längre, men man får vara glad över det lilla ;)



I Fredags bar det iväg mot Frankfurt mot salsakväll! Tydligen gick inte bussen som vi trodde (har gratis buss från flygplatsen till Frankfurt, Köln, Mainz, Luxemburg mm) Men Nicol bestämde sig för att köra istället.
När vi kom fram, Nicol, Aad, Joanna och jag så visade Joanna oss "den underbara Salsa klubben" som hon hittat sist, visst var det mysigt, ute på en terass med utsikt över hela Frankfurt, palmer och fina dekorationer, men vart var folket??? Ungefär 10 pers (oss själva inräknade) och musiken var inte alls salsa... Visade sig att de bara hade salsa kväll på söndagar, eh, söndagar?! av alla kvällar... här kom ju vi jätteoptimistiska på en fredag. Iallafall så hade det goda cocktails och bartendern rekommenderade ett annat salsa ställe dit vi gick.

Nicol skulle kunna dansa det yrkesmässigt så otroligt duktig hon är, och Joanna har efter att ha bott i Spanien några år också fått in känslan - jag dock, kan ju säga det milt att jag är en urusel salsa dansare (1,2,3, nej det är 2 och 1/2, va vadå ett halvt steg?!) men hindrade inte oss för att dansa hela natten!
Tyvärr hann inte kameran med, och eftersom jag för tilfället inte hittade laddaren till min mobil så blev det min 6 år gamla svenska mobil som fick hänga med! Aja, två kort blev det iallafall där man kunde utskilja personerna :)

Strawberry Caipirinha


Jag och Joanna


Nicol, Aad och Joanna


Förkylningen har dragit iväg, även om jag fortfarande är lite hes. Skönt att den gick över innan Malta iallafall! Var inte så säker när jag kom hem kl 7 på Lördags morgonen helt utan röst och utmattad efter 5 timmars konstant dansande! Var iallafall värt det, dock var det lite dyrare priser i Frankfurt, här i Idar-Oberstein betalar man ung. 7 euro för en cocktail medans där gick de på 8-9 euro! Menmen, är ju fortfarande tyskland iallafall =)

Nu har jag massa att fixa och dona, så himla glad att de inte ringde mig från standby idag, måste städa, packa och fixa.... Har förresten hittat min födelsedags klänning! Är jättekär, den får ni se bilder på när jag kommer tillbaks från Malta!

Ha en underbar helg! Det tänker jag ha ;)