Från 30*+ till 10*- på fem timmar!

Kallt, kallt, kallt!
Vad hände egentligen? När jag åkte till Gran Canaria var det ungefär 5-10 plus här, grått väder visst men ändå rätt okej. När jag kom hem 10 minus, igår 18 minus grader!

Hade en underbar vecka i Playa de l'Ingles och Las Palmas med sol och 25-35 grader, underbar mat och shopping och enda oron var om man skulle ta lite mer solkräm kanske?
Var dock inte så trevligt slut för Agnieszka, hon kom bara de tre sista dagarna och sista natten fick hon matförgiftning =( Stackarn fick knappt sova något och sen sitta på ett flygplan i fem timmar!

Hade tänkt vänta tills jag fått Pamelas bilder också men det lär ta ett tag så lägger upp några från mina, kommer komma mer på facebook också.

 
     
jag och Pamela       juldeko i barerna =)     Utsikt från balkongen


    

Maspalomas
 


Sverige kändes inte långt borta med fyndiga namn på barerna!
        

  
Billigt och gott, mat ock dryck!
(Hela veckan gick i Fisk & Skaldjurs tema:)
               

     
Agnieszka kom den dagen då det var lite molnigt, otur.



Blev givetvis massa shopping också, på ett ställe där jag köpte ett halsband fick jag en ring på köpet, verkligen jättevacker även om den antagligen är billigare än den ser ut (men bättre så än tvärtom!)

Var lite orolig att Stefan skulle ta det på fel sätt eftersom det verkligen ser ut som en förlovnings ring, men tvärtom tycket han det var en väldigt bra ide eftersom när jag och Pamela gick ut och jag hade den på trodde alla att jag var förlovad/gift (bytte finger ibland :)

Så här såg jag ut när jag kom hem:


och så här ser det ut utomhus!


Hejdå iskalla väder!

Okejh har hänt en hel del sen sist men nu kan jag plötsligt inte komma ihåg någonting! Alldeles för uppstressad, kom hem från jobbet och sovit en timme + stark cappuccino har gett extrem energi! (Plus skakande händer)
Ska egentligen packa nu men så mycket annat som ska göras innan, har bokat flygbiljetterna till sverige nu, fick ledigt den 22a så kan åka med Ryanair -skönt! så mycket mindre stress och billigare!

Efter i fredags sov jag 16 timmar på raken -välbehövligt! Man mår så otroligt bra av att vara utvilad (konstigt va =P ) Trevlig jobbvecka! Igår stannade jag till hos Inna efterjobbet för att ge födelsedags present, blev bjuden på jättegod middag och vi planerade outfits för julfesten, är ju först den 21a men planering är ju A och O som man säger ;) (eller säger man så?) Sedan hade jag och Stefan jättemysig tacos kväll, hade typ ingenting hemma som vi behövde men det gick finfint med annan krydda, hemagjord guacamole, majs, dillsås och fiskpinnar (!) Man tager vad man haver! Huvudsaken var att det var jättekul att både laga maten och äta den ihop!

Tänkte boka tidigare tåg biljetter eftersom att jag insåg att jag kommer få vänta på tåget rätt länge den 22a, men priserna ligger nu på 1400kr (ett håll) istället för mina 350 betalade... hrm..  tror jag väntar den extra timmen istället!

Nej nu ska det vaxas ben, tånaglar målas, tvätt tvättas, mp3 spelare laddas och PACKAS! Jag är verkligen proffs på att göra allt sista minuten......... Imorgon vid den här tiden är Jag på Gran Canaria! Svårt att föreställa sig nu när man kollar ut genom förnstret.... men kommer bli välbehövlig/a vila och solstrålar!

Det är bara att bita ihop..

Gud vilken dag! Helt otroligt hur en överstressad hjärna kan göra en så dum och oeffektiv (eller säger man ineffektiv?)

Dagen började bra, utvilad efter hela sex timmars sömn, skulle flyga DUB-STN, Dublin och Stansted (London) alltså. Inför sista sektorn (flyget) började jag bli riktigt trött. Sen hade vi en otrolig stress!
Flyget var bara knappa 50 minuter och plötsligt så skulle varenda passagerare köpa något! Sprang frram och tillbaks och när det var 15 min till landning hade jag fortfarande inte börjat med pappersarbetet! Stackars mina kollegor också, jag stressade runt dem redigt bra. Fick stanna kvar i personal rummet längre för att avsluta allt papersarbete, räkna pengar och allt möjligt som vi inte hunnit med.

- Äntligen på väg att gå kom jag på att jag glömt att "checka ut" som vi måste göra på datan för att våra timmar ska räknas.
- så äntligen, halvvägs genom flygplatsen, skit, glömde ge tillbaks en miniräknare till kollegan. Går tillbaks.
- Går ut igen för att lämna tillbaks bussbiljetterna till Terravision, vi säljer bussbiljetter för dem och måste lämna tillbaks överblivna i slutet av dagen.
- Glömde pappret där det stog hur många vi sålt... orkar inte strippa för säkerhetskontrollen ige, ringer en kollega som är i personalrummet, hon kommer ut med pappret.

Äntligen. Sitter i bilen. Allt klart, nu hem, sova! Nä visst fan, Frisör tid vid fyra... vad är klockan? fem över! Argh!!

Nu, kl 19.00 sitter jag hemma ÄNTLIGEN i den varma mysiga lägenheten, hemma 14 timmar efter det att jag åkte till jobbet, Äter på en jättestor påse Riesen (äter schokladen, inte påsen) Dags att gå till sängs, NU!

Men glad nu, för det är ett fint blondt huvud som kommer att träffa kudden ;)




(om ni tycker att jag börjar bli lite väl patriotiskt i mitt fägglada klädval så oro er inte, det är bara min jobbuniform, inte något jag springer omkring i på fritiden)

ps. Liv, färgen i ansiktet som du trodde kom från håret är resultatet av senaste solariumbesöken i kampen mot brunetten =)

Bilder....

OK så här ser jag ut för tillfället.... yttligare tre tvättar idag och mina gamla slingor börjar skina igenom lite....
Ser man dock inte så bra på bilderna eftersom ljuset är olika.

                  Igår:                                                               Idag:

 
                                

Vet att det inte ser hemskt ut, med det känns liksom inte som "jag".
Dock är det väl den färgen jag skulle ha haft om jag aldrig slingat håret... men det fanns ju faktiskt en anledning till att jag började slinga det! =P


Grått, grått, grått....

Usch är verkligen på uselt humör idag, kom hem ifrån frisören med en mycket mörkare nyans blond än vad jag hade tänkt mig, hade tänkt jämna ut med en mellanblond färg så att det inte var så stor skillnad mot mitt naturliga hår, och så att det blev en mjukare naturlig färg nu mot vintern. Dock är vinten nog mer än tid för ljusare färger har jag kommit på... Det blev ungefär ljustbrunt/cendré färgat, nästan grått! Aja, inte riktigt men känns så.. inte kul att komma hem ifrån frisören och ångra sig..
Det är det sura med vintern ju, om nått går snett är hela dagen förstörd! Läste Liv's blogg i morse, hon verkade ochså vara rätt nere, men blir ju det vi den här årstiden. Något lite händer, och det finns inget solsken som skulle göra allt så mycket bättre! Istället går man ut och plus det dåliga humäret kommer regn, grå himmel och iskall vind =/
Iallafall är frisören en nära vän till oss och har lovat att jag ska få gratis slingor för att ljusa upp det lite... dessutom ska det bli blondare efter fler tvättar (Tvättade håret tre ggr idag). Och något som absolut kommer att hjälpa är Gran Canaria! Bara en vecka kvar! Det är iallafall något som lyser upp vintermörkret!

Ska lägga upp bilder när det går på mitt hår, dock har Stefan städat bort laddaren till min kamera så kan nog ta ett tag...
Nu kommer snart Stefan hem, lovade köpa med tröstmat från Burger King =) Så liiite bättre mår jag redan!