Försöker hitta tid

Måste egentligen gå och lägga mig nu, blivit alldeles för sent sängsgående den senaste veckan!
Är äntligen inflyttad till Lauzenhausen (Byn där flygplatsen Frankfurt-Hahn ligger) och har haft fullt upp. Dels med inflyttningen och sedan så kom jag på att nu är jag ju granne med massa underbara människor, mina kära kollegor :) 90% av Ryanair kabin personal och piloter bor här. Så blivit mycket filmkvällar, fika, prommenader, lite utegång och någon enstaka födelsedags fest. Måste säga att jag trivs!
Jobbat sent i veckan och nu har jag äntligen lite lediga dagar,
planerade inget men plötsligt ser planen ut så här:

Imorgon: Shopping i Frankfurt (Primark!) med Inna och Angie, sedan middag hos Pamela och på kvällen ska jag hälsa på Sina (Stefans syster) hon har startat en ny massageutbildning nu, och behöver öva. Snälla jag ska offra mig.
[och ja mamma, har inte glömt bort att jag ska slå en pling till Hisshult med;) ]
Onsdag: Bakdag med Inna -ska prova massa muffinsrecept! Sedan på kvällen kommer Joao och Marco, två ex kollegor från Alicante, och hälsar på, ska bli så kul att se dom igen! Blir säkert Luckies på kvällen. (enda baren som finns här: "Luckie Luke")
Torsdag: Första dagen av Karnivalen i Köln/Cologne, kommer bli grymt. Har ju bara varit på karnival i Kirchberg innan, men de 500 personerna som var där är inget emot den miljonen som kommer vara utklädda och fylla gatorna i Köln! Något jag alltid velat se. Blir dock tidiga bussen hem eftersom jag jobbar tidigt dan efter. Ska flyga (jobba) till Kos -ser jag också fram emot!


Så här såg jag ut karnevalen 2008 i Kirchberg:


Älskade verkligen de öl-glasögonen! =) Undra vad man ska hitta på i år? Något mer uppfinningsrikt kanske, några förslag?



NU blir det sängdags! Har tagit några roliga kort med mobilen som jag hoppas hinna få upp snart och Zadar bilderna är givetvis också på G! Go'natt!!

Dagar kvar till Australien: 91