Trött

Hade en trevlig dag på jobbet. Var dock en ny kille som hade en del att lära, är oftast kul men på något sätt så förstod vi inte varandra, varje gång jag sa något så blev något annat gjort, och när jag försökte lätta upp stämningen med ett skämt så kollade han länge på mig med förvirrade/rädda ögon och sedan log lite osäkert... aja, ingen är ju perfekt första veckan, stackarn, vet hur nervös jag var!

Landade tidigt och firade med att köpa varmkorv (finns en American Hot dogs kiosk precis utanför flygplatsen), åkte hem i solen, mätt och lycklig planerade jag eftermiddagen, bullbak och gymmet låg på listan tills en varningslampa började lysa i bilen, tio minuter senare började den skaka och saknade kraft =/ Var bara fem minuter ifrån en Peugeot verkstad så svängde in där. Satt en timme och väntade på att de undersökte bilen, kallt var det ocksa där inne (Ryanairs vackra uniform är inte den varmaste). De bytte ut något som tydligen skulle bytas var 6.000 mil, (ligger på 6.750) men ändå så stämde inte allt. Fungerar bättre nu, men ska dit igen  på måndag så de kan ta en längre titt, och ge mig räkningen... passar ju bra, ska precis få lönen då, skönt att man har någonstans att göra av den, vad ska man med pengar till? =P

Precis legat en halvtimme i badkaret och tinat upp lite, gympasset missade jag, men ikväll så blir det tacopaj och Top Model på tv! älskar att ha tidigt skift, vill absolut inte missa!

Germany's next Top Model!




Sara är absolut favorit, även Jessica, man ser inte här men hon har glugg mellan tänderna, verkligen charmigt och lite annat än andra perfekt fixade modell-tänder!

Snart....

Nu är det snart Sverige på gång! Med Stefan första veckan i Maj och jag och Stefans föräldrar över midsommar =) Längtar så mycket, hoppas det blir samma väder som jag hade förra året när jag var här i Maj!
Vackert =)

Maj-2008

Förresten väderprognosen jag la in här var helt fel! Ska inte kolla på den sidan igen. Vi hade solsken och 20-25 grader i en vecka tills igår (Torsdag).
Hade en underbar påskhelg! I capribyxor, linne och sandaler njöt vi alla av det fina vädret, var i Kirchberg hos Stefans föräldrar, Hans syster fyllde år på Söndagen så blev grillat och massa olika tårtor =)
På Måndagen åkte vi till Bad Kreuznach där det var närpå 26-27 grader, väldigt vacker stad, påminner om Växjö, en större stad men ändå mycket grönt, ligger precis vid Rhein-floden. Där spelade vi minigolf! Har inte spelat på minst tio år, och jag var nära att vinna! (märk "nära":) Sedan åt vi på en Italienisk restaurang, åt den bästa fisk jag ätit på länge! lite surt bara att portionerna var så små att man var hungrig efteråt =/ Men löstes genom en mega-bananasplit!

Ska försöka sno bilderna från Rainer (Stefans pappa) och få upp några här!
Nu ska jag dra mig mot jobbet, jour på flygplatsen, tråkigt =(
Wiedersehen

Väder prognos =)

Var inne och kollade på Weather.com , verkar som om de soliga dagarna förvinner för en veckas regn, å andra sidan så har de inte alltid rätt, temperaturen är ju genomsnittlig, 17 grader kan betyda att det är 14 grader på morgon och kväll men 20 mitt på dan. Iallafall, ska försöka utnyttja solen idag ;-)

Idar-Oberstein, GERMANY, 10-day forecast

Today
Apr 7

Mostly Sunny
Mostly Sunny

day: 17°
night: 7°

Chance: 10%


Wed
Apr 8

AM Showers
AM Showers

day: 13°
night: 7°

Chance: 40%


Thu
Apr 9

Showers
Showers

day: 17°
night: 8°

chance: 30%


Fri
Apr 10

PM Showers
PM Showers

day: 16°
night: 6°

chance: 40%


Sat
Apr 11

Showers
Showers

day: 12°
night: 6°

chance: 60%


Sun
Apr 12

Scattered Showers
Scattered Showers

day: 15°
night: 4°

Chance: 30%


Mon
Apr 13

Showers
Showers

day: 11°
night: 4°

Chance: 30%


Tue
Apr 14

Scattered Showers
Scattered Showers

day: 12°
night: 5°

Chance: 30%


Wed
Apr 15

Cloudy
Cloudy

day: 12°
night: 3°

Chance: 20%


Thu
Apr 16

Partly Cloudy
Partly Cloudy

day: 13°
night: 3°

Chance:10%